Nebalia Sensu Stricta [Study of Salomé]1

 

Tijdens de reizende tentoonstelling Droomreis 6.0 (25 april t/m 3 mei 2015 in Beverwijk) werd Nebalia Sensu Stricta [Study of Salomé]1 voor het eerst getoond, inclusief de soundscape NSS[SOS]1. Een bijzonder muziekstuk op basis van een digitale aftasting van het kunstwerk.

Ivo Winnubst maakte, met behulp van de software van Kenji Kojima de basis en vervolgens vervolmaakte ferrie=differentieel het muziekstuk.

 

 

 

 

 

 

Nebalia Sensu Stricta gaat weer een weekend op tour

 

In het weekend van 14 en 15 oktober 2023 is zij aanwezig bij de KunstRonde in Ruinen e.o. Bij expositieatelier Kracht van Kunst, Kloosterstraat 10 in Ruinen.

Het atelier is beide dagen open van 12 tot 17 uur.

https://www.krachtvankunst.nl/

 

 

 

 

 

 

De Tijdlingen ... gebundeld

 

DE EERSTE 15 TIJDLINGEN ZIJN GEBUNDELD IN EEN EXTRA HANDIG MEENEEM [BINNENZAK] FORMAATJE.

“Slechts Pala ben je verwijdert van de komst van ‘de4Man’. Kwistig zal hij zijn trillende kwadranten strooien vanuit het Gouden Atlantis. Solide en vertrouwd, respecterend en praktisch. Bereid je voor op het volmaakte licht in het teken van Panidi, Hava, Dharati Nu en Aga. Anadhananamabha zal je deel zijn ......”

Aldus startte, alweer enige tijdbrokken geleden, het relaas van De Tijdlingen,

een eigentijdse telling.15 van De Tijdlingen zijn nu gebundeld in een extra handig meeneem [binnenzak] formaatje. Per stuk slechts € 3,- (exclusief verzendkosten á € 1,25) . 2 voor € 5,-.

Bestellen kan via info@afterdaan.nl >