Je wilt een eigen bedrijf beginnen of hebt de stap inmiddels al gezet!

Uiteraard komt daar veel bij kijken: Huisvesting, financiering, doelgroep, product, prijsstelling, businessplan en niet op de laatste plaats de naam voor je bedrijf en het bijhorende herkenbare gezicht naar buiten, je logo.

 

Logo ontwerpen, dat doe je niet zomaar even.

Je bedrijfslogo is de start van de huisstijl van je bedrijf, iets om bewust bij stil te staan en niet overhaast te werk te gaan. 'Hoe moet mijn bedrijf naar buiten overkomen? Serieus, zakelijk, strak of juist speels? Welke kleur past bij mij, maar vooral bij mijn bedrijf? Wil ik eerst alleen een logo en pas later een uitgebreide huisstijl, brochure, flyers, website en/of webwinkel?' Al deze vragen spelen mee bij een goede start met een dito 'goed' logo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een logo is maatwerk...

Een goed logo en bijpassende huisstijl is een must, maar je hebt nog zo veel aan je hoofd dat minstens zo belangrijk is en dat ook je aandacht eist.

 

Ik ontwerp je logo

Maar doe dat niet in mijn eentje. Het kan namelijk alleen samen met jou. Jij bent de durfer die een eigen bedrijf gaat starten of al hebt gedaan. Jij weet wat je wil met je product of dienst. Jij bent de baas en niemand anders, want dat was nu juist wat je wilde....je eigen baas in je eigen bedrijf.

 

Nieuwsgierig?

Mail naar info@afterdaan.nl, vermeld in ieder geval je (nieuwe) bedrijfsnaam, vertel iets over je product en/of dienst en het moet wel heel gek lopen willen we er samen niet uitkomen.

 

Meer weten? info@afterdaan.nl

‚Äč